2021-11-26 08:27:20• hírek • Szatmár.ro

100 éve - másként: újabb kerekasztal-beszélgetéssel folytatódik a rendezvénysorozat

A Szatmár-Szigetlanka templom. Fotó: Habarics Zsolt
A Szatmár-Szigetlanka templom. Fotó: Habarics Zsolt

November 28-án, azaz e hét vasárnapján tartják a „100 éve – másként” rendezvénysorozat következő eseményét – tájékoztatta híroldalunkat a szervezők nevében Krakkó Rudolf, a Szatmári Híd Egyesület vezetője.

A vasárnap 17 órakor kezdődő esemény helyszíne ez alkalommal a Szatmár-Szigetlanka templom és az egyházközség gyülekezeti terme lesz. A rendezvény istentisztelettel kezdődik a templomban, majd a gyülekezeti teremben folytatódik. A minden érdeklődő számára nyitott újságírói kerekasztal-beszélgetés során olyan témákat érintenek majd a résztvevők, mint a trianoni diktátum megítélése a Kárpát-medencei sajtóban, illetve a magyar újságírók szerepe és felelőssége a trianoni trauma kezelésében.


Az esemény meghívottjai között köszönthetjük majd Szentesi-Zöldi Lászlót, a Magyar Demokrata hetilap főmunkatársát, Moys Zoltánt, a Hazajáró honismereti műsor rendezőjét, valamint Horváth Tamást, a Védett Társadalom Alapítvány sajtómunkatársát is. A beszélgetés részeként Szentesi-Zöldi László legújabb könyvét is bemutatja, illetve az esemény végén a közönség kérdéseire is szívesen válaszolnak majd.


A szervezők nagy szeretettel várnak minden érdeklődőt a vasárnapi rendezvényre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: